Cover image

Eria Resort

www.eria-resort.gr 
Eria Hotel er det første hotellet i Hellas , designet for å tilby den hyggeligste og mest behagelige ferien til funksjonshemmede, deres familier og deres følgesvenner. Hotellet åpnet først i juni 2004. Siden den gang har det fungert vellykket og har hjulpet mange reisende med tilgjengelighet med spesielle behov for å realisere drømmen om å besøke Kreta og Hellas generelt.
Eria Resort har blitt spesielt utviklet fra grunnen av med funksjonshemmede i tankene i samsvar med alle gjeldende spesifikasjoner og tilpasset for funksjonshemmede. Landskapet er kjent for sin enestående naturlige skjønnhet, som kombinerer fjellet og havet harmonisk, og er ideelt for lange turer til den tradisjonelle og gjestfrie landsbyen som er omgitt av oliven- og appelsinlunder med utsikt over det endeløse kretiske blå hav!

Alle hotelfasiliteter er fullt tilgjengelig for personer med funksjonshemninger.

Det er et flott byggverk og innredning både inne og ute, med høyt servicenivå og en varm atmosfære, garanterer for et behagelig og komfortabelt opphold for gjester med handikap, deres familier og/eller deres hjelpere.

W:
H: