Cover image

Fjordline

https://www.fjordline.com/
Fjord Line er et moderne rederi som tilbyr trygg og behagelig sjøtransport mellom Norge, Danmark og Sverige. MS Stavangerfjord, ble satt i drift i juli 2013. Søsterskipet MS Bergensfjord hadde sin første seiling i mars 2014. Med daglige avganger året rundt trafikkerer skipene linjene mellom Bergen, Stavanger og Hirtshals og mellom Hirtshals og Langesund.

I Bergen, Stavanger, Hirtshals og Langesund har vi landganger som er tilrettelagt for rullestolbrukere. Vennligst ta kontakt med innsjekkpersonalet i terminalen for assistanse.

MS Stavangerfjord og MS Bergensfjord er godt tilrettelagt for bevegelseshemmede. På dekk 8 er egne lugarer tilpasset rullestolbrukere og kan benyttes av inntil fire personer. Denne lugartypen må bestilles per telefon 815 33 500. Handicaplugarene har bad og toalett på 6 kvadratmeter, mens selve lugaren er på 10,9 kvadratmeter. Lugarene har en døråpning på 94 centimeter, og det er ikke dørkant på gulvet, slik at gjester med rullestol lett skal kunne komme seg inn. Andre lugartyper er ikke tilpasset rullestol. Fjord Line legger stor vekt på sikkerheten til sine reisende. Du skal føle deg trygg om bord. Det er derfor viktig at vårt personale blir gjort kjent med typen og graden av funksjonshemning, slik at vi på beste måte kan legge til rette for den reisende. Av den grunn er det ikke mulig å bestille handicaplugarer online.

W:
H: