Cover image

Solgården

www.solgarden.no 
Arrangør av assistert ferie til glede for over 4000 nordmenn i året! Vi arrangerer ferie under mottoet: Trygghet, trivsel og glede! Fellesskap og sosialt samvær er en viktig del av oppholdet på Solgården. De fleste kveldene byr vi på et variert program. 

Du får underholdning, kåserier, danskvelder til levende musikk, allsangaftener, spanske kulturopplevelser og ikke minst ”åpen mikrofon/gjestenes aften” hvor gjestene inviteres til å bidra.

Velkommen til Solgården
Solgården har siden etableringen i 1972 utviklet seg til å bli et populært ferie- og helsesenter for nordmenn med behov for ekstra tilrettelegning og trygghet. Vi legger forholdene tilrette fra avreise til hjemkomst.
Solgården ligger i Villajoyosa
Solgården ligger fritt og rolig til på et platå på oversiden av fiskerlandsbyen Villajoyosa og har en fantastisk utsikt ut over Middelhavet. Det tar ca en halv time å kjøre fra flyplassen i Alicante.

Helse og velvære
Solgården er godkjent som helsereise. Kombinasjonen varmt klima og gjentatte daglige behandlinger viser seg å ha en veldig god effekt for mange av våre gjester med blant annet muskel- og skjelettlidelser. Med både innendørs- og utendørs svømmebasseng, helsestudio, fotpleie, aromaterapi, aktiviteter og turer i solkystens behagelige klima, vil oppholdet garantert gi deg en stor helsemessig gevinst. 
 

W:
H: