Cover image

Vitaltour

www.vitaltour.no 
På våre Trivselsreiser møter vi deg allerede på avreiseflyplassen for å bistå med bagasje og ønske deg en god tur. Når du kommer til reisemålets flyplass vil du alltid møte våre medarbeidere som viser vei til transferbuss og hjelper til der det trengs. 

Siden 2002 har Vitaltour arrangert pakkereiser med «det lille ekstra» som gjør at våre gjester føler seg vel ivaretatt under ferieoppholdet.  Vi er en mindre og mer personlig arrangør enn mange andre – og ser viktigheten av å kunne tilby ekstra god service, nettopp for at DU skal trives når du er på ferie.
Etter hvert som vi blir mer bereiste, endres også våre krav når det gjelder reisens innhold.  Vi ønsker å bo ekstra godt når vi er på ferie, og velger nå oftere enn før bosteder med ekstra god standard og av høy kvalitet.  Vitaltour arbeider kontinuerlig med produktutvikling, fornying og forbedring – og vi leter stadig etter nye og innholdsrike produkter vi kan tilby for å kunne imøtekomme gjestenes forventninger.
Representanter til stede på flyplassene og voksne, erfarne reiseledere som er tilgjengelige når man trenger det, er noe våre gjester verdsetter høyt.
Våre engasjerte og håndplukkede medarbeidere, både i inn- og utland, arbeider hardt hver dag for å kunne gi våre reisende både personlig service, samt gode og kvalitetssikrede produkter. Kort og godt har vi valgt å beholde mye av den servicen som for noen år siden var en selvfølge på alle charterreiser.

W:
H: