Cover image

Funkisdagen 2013

Publisert 22.06.2013
Chris Medina og Fenrik Lane var blant artistene som spilte på Festplassen under Funkisdagen lørdag 22 juni. Der fikk en også prøve seg i bordtennis mot OL-vinner Tommy Urhaug. 

Funkisdagen gikk av stabelen med konserter, foredrag, info, grillmat, oppvisninger og mulighet til å prøve ut en mengde forskjellige idretter som rugby og rullestolbasket. Målet med Funkisdagen er å sette humor og livsutfoldelse i fokus, og markere at personer med nedsatt funksjonsevne er fullverdige borgere og har en rettmessig plass i samfunnet og i bybildet.

- Vi ønsker å delta, og vi har samme drømmer og interesser som alle andre, som det står på Funkisdagens egen facebookside.

Funkisdagen arrangeres av Norges Handikapforbunds Ungdom Sørvest (NHFU Sørvest), i samarbeid med Norges Handikapforbund Sørvest (NHF Sørvest).

Det ble etter hvert en flott dag på Festplassen, solen tittet frem, det ble folksomt med god stemning, topp konserter og mye aktivitet over hele plassen. NHF Bergen deltok på stand med utdeling av brosjyrer og informasjon til intresserte.

W:
H: