Cover image
Magic Hotel Solheimsviken

4 nye hotel våren 2017

Publisert 15.06.2017
I løpet av våren, og forsommeren er det åpnet 4 nye hotel i Bergen. 2 hotel like ved nye Bergen Lufthavn Flesland, som er Comfort Hotel Bergen Airport, og Scandic Flesland Airport. Videre har vi fått Magic Hotel i Solheimsviken, og Zander K ved Jernbanestasjonen. Samlet gir dette på disse hotellene byen ca 100 nye handikaprom.
https://www.nordicchoicehotels.no/
På Comfort Hotel Bergen Airport bor du moderne, rett ved Bergen Airport Flesland. Til den nye terminale kan du enkelt gå på kun 2 minutter. Start reisen på et fargerikt rom med en herlig seng, wifi når og hvor du vil, treningsrom og Barception. 30 HC-rom, parkering i kjeller med heis til resepsjon, og rom. På hotellet er den nyeste tilgjengelige teknologi, som gjør det mulig å sjekke inn via din mobil, på web eller benytte noen av innsjekkingsterminalene på hotellet når du ankommer. Også tilrettelagt for rullestolbruker. (se bilde)
https://www.scandichotels.no/
Velkommen til Vestlandets største kongresshotell! Et flunkende nytt hotell kun en kort spasertur unna flyplassterminalen på Bergen Lufthavn og 16 minutters kjøretur fra Bergen sentrum. Scandic Flesland Airports 300 moderne rom er designet med komfort, fleksibilitet og funksjonalitet i tankene. Hotellet legger vekt på god tilgjengelighet og er praktisk tilrettelagt for alle - fra forretningsreisende til barnefamilier. 33 av hotellets rom er tilgjengelighetsrom. Restaurant. HC-parkering like ved hovedinngang.
https://www.zanderk.no/
Zander K ligger vegg i vegg med jernbanen, like ved flybussen, bybane og parkeringsanlegg. Hotellet er oppkalt etter den bergenske 1700-tallsfilantropen, får sitt navn til tross en usedvanlig moderne karakter. Atmosfæren er vanskelig å beskrive, men adjektiv som generøst/uformelt/smart/utvungent/økologisk ligger nært. Den pulserende lobbyen blir et fristende tilholdssted for flere enn hotellets gjester.  25 rom for rullestolbrukere. To handicap parkeringsplasser med lading.
https://magichotels.no/
Magic Hotel Solheimsviken befinner seg i rolige omgivelser ca. 2,8 km fra Bergen sentrum. Med gangavstand til sentrum samt 3 minutter til nærmeste bybanestopp, er mulighetene mange. Hva med en deilig kveldstur på Damsgård brygge? Eller kanskje en rolig ettermiddag på hotellets flotte takterrasse, hvor du uforstyrret kan nyte utsikten over Bergen og Bergens fjellene. Hotellet har flere handikaprom, og er godt tilrettelagt. https://www.bergtattrestaurant.no/ er et nyskapende spisested i femte etasje på hotel Magic med fokus på kvalitet. Her tilbys smakfulle middagsretter i en uformell og åpen atmosfære. Prøv en rett fra den Italiensk inspirerte meny, eller hva med en nydelig steinovnsbakt pizza? Maten nyter du med en unik utsikt over Bergen by.

 
W:
H: